Retur og ombytning

Returnering & ombytning

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du shopper på bertoni.dk. Nem returnering via vores returportal. Når du returnerer varen, skal du pakke varen forsvarligt ind i den originale emballage, da produkterne skal være i den samme tilstand som da du modtog dem. 

Bemærk: Ved brug af vores returportal og et ønske om pengene retur, koster denne service 39 kr. 
 

Hvordan ombytter jeg en vare?

Når du ønsker at ombytte en vare går det hurtigst, hvis du placerer en ny ordre, dvs. bestiller den rigtige vare på bertoni.dk. Den forkerte vare sender du blot retur til os - benyt venligst vores returportal. På den måde minimerer du også risikoen for, at den pågældende vare bliver udsolgt i mellemtiden. 

Vi vil håndtere din returnering eller ombytning så hurtigt som muligt, når vi har modtaget den. Du vil få tilsendt en mail, når din returnering er færdigbehandlet.
Hvis der går mere end 5 arbejdsdage fra den forvendtede ankomsttid, kan du kontakte kundeservice. 

Hvis Bertoni modtager varer som er i ringe eller dårlig stand på grund af slidtage, fragten eller en anden relateret handling som kan forbindes til din varetægt, vil Bertoni lave en vurdering af produkternes værdi, hvilket kan påvirke tilbagebetalingen.

Vær opmærksom på at den originale emballage kan være vigtig i forhold til vurderingen af de returnerede varer. Hvis de returnerede varer bliver vurderet til ikke at kunne sælges igen, vil værdiforringelsen blive vurderet til 100%. 

De modtagne varer er forkerte eller defekte. Hvad gør jeg?

Se Klager og sikkerhed.

Hvordan får jeg en tilbagebetaling?

Ved at returnere dine varer i den oprindelige tilstand og ved at du har en kvittering.

Tilbagebetalingsperioden kan variere mellem 7-30 dage fra modtagelsen af returvaren på vores lager. 

Når vi har undersøgt returvarens tilstand, vil vi underrette dig på mail. Tilbagebetalingen vil blive foretaget på samme metode, som da du købte varen. 

Vær opmærksom på at du kan miste hele eller dele af din købesum. Dette sker hvis værdien af den købte vare er faldet, fordi varen er brugt. Eller at varen er blevet skadet i din varetægt eller den er blevet håndteret på en uhensigtsmæssig måde. 

Bertoni vil vurdere værdien af varen. Hvis en vare eksempelvis ser ud til at være brugt eller er tydeligt beskadiget, vil værdien blive reduceret med 80%. Hvis en vare bliver vurderet til ikke at kunne blive solgt igen, til værdien blive reduceret med 100%. 

Jeg har returneret en vare, men pengene er ikke blevet overført til min bankkonto. Hvad gør jeg?

Når du vil have penge tilbage for din vare, må du forvente 7-30 dage fra vi har modtaget din returnering, til at pengene er tilgængelige på din bankkonto. Dette skyldes administrationen og ekspeditionen af transaktionen. 

Tjek med din egen bank hvis du er i tvivl, da der kan være forskel på hvornår de forskellige banker gennemfører transaktionen.

Du vil modtage en besked fra Bertoni.com, når vi har gennemført transaktionen.